Schimb de experiență între viitorii ofițeri de armată și viitorii ofițeri de poliție

În perioada 19–24 mai a.c., 17 studenți din cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București au participat la un schimb de experiență în Academia Forțelor Terestre Sibiu.

Foto: Facebook AFT Sibiu

Activitatea, organizată de asociațiile studențești din cele două academii, a oferit cadeților din cadrul Facultăților de Poliție și Pompieri, oportunitatea de a se familiariza cu mediul militar academic sibian.

În cele cinci zile, viitorii ofițeri au fost angrenați într-o multitudine de activități educaționale, recreative și culturale, menite să le îmbogățească cunoștințele, să le dezvolte competențele de lideri și să lege relații de prietenie pe termen lung.

Foto: Facebook AFT Sibiu

Aceștia au vizitat facilitățile de instruire și cazare din academie și din poligonul de instrucție Perii Dăii, principalele obiective turistice din municipiul Sibiu, au participat la competiții sportive, activități de socializare, la un spectacol cultural-artistic și multe altele.

Foto: Facebook AFT Sibiu

„Le urăm succes studenților Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București și sperăm ca acest schimb de experiență să le fi oferit experiențe de neuitat, atât academice, cât și personale” au transmis reprezentanții Academiei Forțelor Terestre din Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*