Scene revoltătoare în Tălmăcel! Scandal sfârșit în arestul Poliției

Trei bărbați din Tălmăcel au fost reținuți ieri de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tălmaciu pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, iar unul dintre ei și pentru lovire sau alte violențe.

În fapt, la data de 18 iunie, prin apel 112, polițiștii din Tălmaciu au fost solicitați să intervină în satul Tălmăcel, unde, în proximitatea imobilelor în care locuiau, doi bărbați au tulburat ordinea și liniștea publică, prin agresarea unei femei și amenințarea cu acte de violență a altora, fapt ce a creat o stare de panică persoanelor prezente pe stradă.

Un al treilea bărbat a fost implicat în acest conflict, amenințându-i pe cei doi bărbați cu un topor, fiind oprit de către polițiști prin somarea cu arma de foc.

În urma administrării probatoriului în cauză, în cursul zilei de ieri, cei trei bărbați în vârstă de 36 de ani, 28 de ani și 18 ani, au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, iar în ceea ce-l privește pe tânărul de 18 ani, și pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În cursul acestei zile, cele trei persoane vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de luare a unei măsuri privative de libertate.

Cercetările în acest dosar continuă.

Sursă foto: ilustrație

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*