Scăpăm de ploi și furtuni?

În ultimele zile ploile și-au făcut simțită prezența din belșug la noi în județ. Vezi când ne vom putea bucura din nou de soare.

FOTO: arhivă  

Prognoza meteo în Sibiu pentru această săptămână este următoarea:

Luni, 22 mai, cerul va fi parțial însorit, iar șansele de ploaie sunt de 25%, conform accuweather.com.

Maxima zilei va ajunge la 23 de grade Celsius, în timp ce minima va fi de 9 grade Celsius.

Marți, 23 mai, cerul va fi parțial însorit. Pe timpul zilei sunt așteptate 24 de grade Celsius, iar noaptea 10 grade Celsius. Probabilitatea de ploi este aproape inexistentă.

Miercuri, 24 mai, vremea se încălzește, fiind așteptate 24 de grade Celsius. Șansele de ploaie cresc la 40%, iar probabilitatea de furtuni va fi de 24%.

Joi, 25 mai, se anunță câteva averse de ploaie şi furtuni. Șansele de ploaie vor crește la 88%. Maxima va ajunge la 26 de grade Celsius, iar minima va fi de 13 grade.

Vineri, 26 mai, nu scăpăm de ploi, șansele de precipitații fiind de 88%, iar cerul va fi aproape în totalitate acoperit de nori. Pe timpul zilei temperaturile vor urca până la valoarea de 25 de grade Celsius, în timp ce noaptea sunt așteptate 13 grade Celsius.

Sâmbătă, 27 mai, meteorologii anunță o zi în care ploaia își va face simțită prezența mai puțin, șansele de precipitații fiind de 65%. Maxima zilei va ajunge în jurul valorii de 23 de grade Celsius, iar minima de 11 grade.

Duminică, 28 mai, nu scăpăm de ploi, iar soarele va fi scump la vedere. Maxima zilei va fi de 26 de grade Celsius, iar minima de doar 11 grade Celsius.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*