Scandalul nu are vârstă. Amenințări cu toporul într-un magazin și mașină distrusă

Polițiștii Compartimentului Poliție de Proximitate din cadrul Biroului de Ordine Publică Sibiu au reținut  ieri un sibian în vârstă de 16 ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, distrugere, respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice.

Tânărul este bănuit că, în dimineața zilei de 24 martie a.c., în jurul orei 07,00, în timp ce se afla într-un magazin alimentar din zona centrală a municipiului Sibiu, pe fondul unui conflict spontan, folosindu-se de un topor, ar fi amenințat-o cu acte de violență pe o angajată a magazinului, după care ar fi distrus componente ale caroseriei unui autoturism parcat în apropiere, lovind autovehiculul cu pumnii și picioarele.

Tânărul a fost imobilizat de către agentul de pază al societății, fiind preluat ulterior de către polițiști.

La data de 12 aprilie a.c., în urma administrării probatoriului în cauză, sibianul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, Biroul de Ordine Publică, Compartiment Poliție de Proximitate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*