Scandalagiii și bețivii le-au dat bătăi de cap jandarmilor sibieni în minivacanța de Rusalii

În timpul minivacanței de Rusalii jandarmii sibieni au au aplicat 15 amenzi în valoare de 12.500 de lei, majoritatea pentru consum de alcool în locuri nepermise, provocare și participare la scandal și pentru nerespectarea prevederilor legale în ceea ce privește activitatea de picnic.

foto: Arhivă

Pe timpul minivacanței de Rusalii, pentru siguranța comunității, jandarmii sibieni au desfășurat activități preventive, misiuni de menținere și asigurare a ordinii și liniștii publice, precum și misiuni de asigurare a pazei obiectivelor din competența inspectoratului.
Echipaje de jandarmerie au acționat pe raza județului Sibiu și în stațiunile montane Bâlea și Păltiniș, atât independent cât și împreună cu reprezentanții celorlalte instituții cu atribuții în domeniu.

În urma misiunilor desfășurate, jandarmii sibieni au legitimat peste 150 de persoane prin intermediul aplicației eDAC și au constatat 27 de contravenții, pentru care au aplicat 15 amenzi în valoare de 12.500 de lei și 12 avertismente scrise.
Majoritatea sancțiunilor au fost aplicate pentru consum de alcool în locuri nepermise, provocare și participare la scandal și pentru nerespectarea prevederilor legale în ceea ce privește activitatea de picnic.

Dacă sunteți martorii săvârșirii unor fapte antisociale sau dacă vă aflați într-o situație dificilă, solicitați ajutorul jandarmilor în mod direct sau apelați numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Jandarmii sibieni sunt permanent la datorie, pentru siguranța cetățenilor!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*