Scandal violent. Își amenință cu moartea soția și copiii

La data de 22 mai a.c., în jurul orei 22.00, polițiștii Biroului Ordine Publică din cadrul  Poliției Municipiului Sibiu au fost solicitați să intervină pentru aplanarea unui conflict între doi soți, în municipiul Sibiu.

La locul incidentului polițiștii au constatat că, pe fondul consumului de alcool, un bărbat în vârstă de 37 de ani i-ar fi amenințat cu moartea pe soția sa și cei doi copii minori.

În urma evaluării efectuate privind riscurile la  adresa integrității fizice a femeii și a celor doi copii polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, printre obligațiile impuse bărbatului numărându-se și aceea de a nu se apropia de femeie și copii la o distanță mai mică de 100 de metri.

Violență domestică în Sibiu: Ordin de protecție după ce și-a amenințat familia!

Pentru urmărirea modului de respectare a măsurilor dispuse, bărbatului i s-a montat un dispozitiv de monitorizare electronică.

CITEȘTE ȘI:
Peste 108 000 de cazuri de violență domestică în 2023

În cauză, la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, se efectuează cercetări într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*