Șase studenți au băut 27 de beri la micul dejun, dar au „uitat” de nota de plată. Reacția patronului

O întâmplare mai puțin obișnuită s-a petrecut recent într-un bar. Șase tineri studenți Erasmus au avut un mic dejun de pomină, cu cafele, cornuri și nu mai puțin de 27 de beri consumate încă de dimineață.

FOTO: pexels.com

Doar că, la finalul mesei întinse, cei șase băieți au „uitat” să achite nota de plată în valoare de 95 de euro, scrie Monitorul de Cluj.

Potrivit proprietarului localului din Bari, Italia, citat de Il Messaggerototul a început în jurul orei 8, când grupul de studenți s-a instalat la mese.

„Au stat cinci ore, au plecat unul câte unul. Am adus nota de plată la masă, dar au rămas doar câțiva, au spus că vor plăti, dar au dispărut”, a povestit acesta.

Deși ar fi putut depune plângere, patronul a decis să nu reclame incidentul.

O săptămână mai târziu, patronul a primit o scrisoare de scuze din partea celor șase studenți plecați între timp la Roma.

„Ne pare foarte rău pentru ceea ce s-a întâmplat, ne întorceam de la o petrecere și nu am fost conștienți de ceea ce făceam. Ne-am gândit bine și nu suntem genul acela de oameni”, au scris aceștia.

Recunoscându-și vina, tinerii i-au cerut patronului datele de cont bancar pentru a putea transfera imediat suma datorată. „Ne cerem scuze din nou”, au adăugat ei.

Un gest care l-a impresionat pe Giuseppe și pe care l-a acceptat cu brațele deschise, iertându-i pe „uituci” și chiar invitându-i să revină la el. „Au făcut o greșeală, dar mă bucur că și-au dat seama și că s-a rezolvat în acest fel”, a conchis acesta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*