Salina Turda la Târgul Internaţional de Turism (P)

În perioada 4-8 Februarie 2016, Salina Turda a fost prezentă la Târgul Internațional de turism „Salon de vacances” de la Bruxelles, Belgia, prin standul Romaniei sub conducerea Autoritații Naționale pentru Turism (ANT).

12698897_1013101538750493_980209529_oLa aceasta editie a Târgului de Turism, reprezentantii salinei Tudor Bodea – sef serviciu turism, Adi Nicolae (ghid turistic) si Bothazan Paul (ghid turistic), au prezentat frumusețea minei de sare de la Turda impreuna cu celelalte obiective aflate in administrare, cu un accent  deosebit pe caracteristicile microclimatului salin. Astfel se incearca valorificarea potentialului turistic si balnear pentru atragerea unui număr cât mai mare de turisti din Belgia și implicit din această regiune a Europei.

Vizibilitate maximă

Standul Romaniei s-a aflat în Pavilionul Central al Bruxelles Expo, alaturi de standuri ale Poloniei, Sloveniei, Spaniei, Croației, Greciei, Ciprului, Macedoniei sau Ungariei. De asemenea la targ, au mai fost prezente și standuri ale altor state europene (Franța, Italia, Germania, Belgia, Malta), Asiateice (Japonia, Thailanda, Taiwan), Americane (SUA) sau Africane, precum Djibuti sau Botswana.

În anul 2015, la acest târg de turism au participat peste 110 mii de vizitatori, iar in 2016, se asteapta ca numarul vizitatorilor sa creasca, fapt confirmat inca din prima zi a targului cand standul Romaniei a fost extrem de aglomerat, iar Salina Turda s-a bucurat de toată atenția celor ce au vizitat pavilionul expozitional al tarii noastre.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*