„Să fim, pentru bunicile din comunitatea noastră, oameni ai dăruirii, ai atenției și ai responsabilității comune!”

Asociația Filantropică “Olivia” au desfășurat, cu ocazia zilei de 8 martie, cțiunea intitulată “Să fim, pentru bunicile din comunitatea noastră, oameni ai dăruirii, ai atenției și ai responsabilității comune!”

Asociația Filantropică “Olivia” – AFO Sibiu

„În fiecare an, an de an, sărbătorim Ziua de 8 Martie, întotdeauna cu o semnificație deosebită! Sărbătorim viața, frumusețea, vitalitatea primăvară și în același timp arătăm recunosștința, respectul nostru față de mamele, bunicile și femeile din jurul nostru! Sufletul minunat al soțiilor, al mamelor, al bunicelor și al străbunicelor noastre, al surorilor sau al fiicelor noastre scoate în evidență parcă mai pregnant calitățile feminine în această zi, pentru societatea noastră și chiar pentru univers!

Cu aceste gânduri, am inițiat și demarat acțiunea intitulată “Să fim, pentru bunicile din comunitatea noastră, oameni ai dăruirii, ai atenției și ai responsabilității comune!” Această acțiune a fost inițiată de Asociația Filantropică “Olivia” – AFO Sibiu, în parteneriat cu GLS România, companie care a susținut financiar în ultimii 6 ani proiectele noastre, mai precis 4 proiecte și peste 100 de beneficiari în fiecare lună!”, Dr. Teodor Mihail Pădurean, președintele Asociației Filantropică “Olivia” – AFO Sibiu.

Asociația Filantropică “Olivia” – AFO Sibiu

În cadrul acestei acțiuni, toate doamnele din proiectul intitulat „Solidaritate pentru persoanle vârstnice” au primit, în semn de respect, grijă și susținere, câte o floare. Bucuria lor a fost imensă și s-a manifestat prin lacrimi, îmbrățișări, zâmbete și mulțumiri. Fiecare beneficiar din proiectele asociației are povestea lui, are tragismul vieții și aduce un impuls spre a face ceva, spre a înlocui  nepăsarea cu implicarea.

„Aducem mulțumire și pe această cale fotografului nostru Daniel Farcașiu care, prin acțiuni de voluntariat, a realizat aceste fotografii minunate în ziua de 8 Martie precum și în atâtea altele activități în decursul anilor, în cadrul evenimentelor organizate de noi!

Aducem mulțumiri sincere și Ziarului “Mesagerul de Sibiu” pentru ajutorul acordat permanent în mediatizarea activității noastre!

La mulți ani, doamnelor! Viața să vă aducă în continuare multe zâmbete!”, a conchis Dr. Teodor Mihail Pădurean.

Asociația Filantropică “Olivia” – AFO Sibiu

Asociația Filantropică “Olivia” – AFO Sibiu

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*