S-au terminat lucrările la drumuri în Păltiniș

S-au încheiat lucrările de reparații în stațiunea Păltiniș, pe drumul dintre intersecția cu șoseaua care duce spre Șanta și până la telescaunul de la baza pârtiei Oncești, inclusiv parcarea de lângă telescaun.

Foto: Facebook Primăria Municipiului Sibiu

Stratul nou de asfalt a fost turnat, asigurând-se astfel o legătură mai bună cu drumul vechi, recent modernizat și acesta de Primăria Sibiu. În următoarele zile se vor realiza marcajele rutiere.

Foto: Facebook Primăria Municipiului Sibiu

S-a turnat noul strat de uzură și în sensul giratoriu de pe Calea Poplăcii, din zona Pieței Sadu, după ce societatea de gaz a finalizat intervențiile. În următoarele zile se vor aplica și marcajele rutiere în girație, finalizându-se astfel reparațiile pe Calea Poplăcii.

Foto: Facebook Primăria Municipiului Sibiu

Echipele constructorului Terra Building au început lucrările și pe str. Mărăști, pentru refacerea suprafaței de asfalt de pe trotuare și carosabil. Pe această stradă SC Apă Canal a efectuat o lucrare amplă de modernizare a rețelei de apă.

Se lucrează și pe str. Privighetorii, unde se vor amenaja aproximativ 40 de locuri de parcare. De asemenea, se asfaltează o porțiune de drum care asigură legătura între str. H. Coandă și cartierul rezidențial recent construit în zonă.

Foto: Facebook Primăria Municipiului Sibiu

În paralel, se continuă și cu reparațiile punctuale ale defectelor apărute în carosabil pe străzile din Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*