S-au epuizat biletele la conferința specială „Constantin Chiriac și Constantin Necula în dialog cu Florin Piersic”. Puteți vedea spectacolul pe Scena Digitală

Biletele în sala TNRS la conferința specială „Constantin Chiriac și Constantin Necula în dialog cu Florin Piersic” s-au epuizat în tip record. Reprezentanții teatrului sibian anunță că puteți urmări live spectacolul pe Scena Digitală.

foto: TNRS

Biletele pentru Scena Digitală, pentru evenimentul din data de 27 martie, ora 19.00, sunt disponibile pe www.tnrs.ro și pe https://scena-digitala.ro/
„Biletele în sala TNRS s-au epuizat într-un timp record, dar vă puteți bucura, de oriunde ați fi, de un eveniment deosebit, plin de momente inedite și de surprize”, precizează reprezentanții teatrului sibian.
„De Ziua Mondială a Teatrului oferim în dar publicului din Sibiu și de pretutindeni un dialog cu o personalitate fără egal pe scena românească, Florin Piersic, căruia îi dedicăm această conferință aniversară și pe care-l iubim și îl respectăm! Ne bucurăm că avem șansa extraordinară de a avea pe scena Teatrului Național „Radu Stanca”, într-o zi cu o semnificație deosebită, un artist care este iubit de milioane de oameni și care a reușit, de-a lungul activității sale impresionante, să realizeze lucruri extraordinare în teatru, film și televiziune. Mulțumim, Florin Piersic și vă așteptăm, dragi iubitori ai teatrului, să sărbătorim împreună ziua specială a teatrului, dar și a lui Florin Piersic”, a declarat Constantin Chiriac, directorul general al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu și președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*