S-a stabilit cine strânge și reciclează deșeurile

Asocierea S.C. Brantner Environment S.R.L. – S.C. Schuster & Co Ecologic S.R.L. – S.C. Brantner Servicii Ecologice S.R.L. a câștigat licitaţia organizată de ADI ECO Sibiu privind delegarea prin concesiune a activităţii de operare a staţiei de sortare şi de compostare Şura Mică şi a staţiei de sortare Cisnădie.

La licitație au participat doi ofertanţi. Marți a fost comunicat rezultatului procedurii către participanţi şi urmează ca, după împlinirea termenului de aşteptare de 11 zile prevăzut de lege, în cazul în care nu vor fi depuse contestaţii, beneficiarul să procedeze la semnarea contractului de delegare cu ofertantul declarat câştigător.

Încasează 74 de milioane

Contractul de delegare prin concesiune a activităţii de operare a staţiei de sortare şi de compostare Şura Mică şi a staţiei de sortare Cisnădie are ca obiect principal reciclarea, eliminarea şi tratarea deşeurilor reciclabile colectate separat din Zona 1 Sibiu (municipiul Sibiu şi localităţile: Boiţa, Cisnădie, Cristian, Gura Râului, Loamneş, Marpod, Nocrich, Ocna Sibiului, Orlat, Păuca, Poplaca, Răşinari, Râu Sadului, Roşia, Sadu, Slimnic, Şelimbăr, Şura Mare, Şura Mică şi Vurpăr) şi Zona 2 Avrig (Avrig, Turnu Roşu, Racoviţa, Porumbacu de Jos, Cârţa, Cârţişoara) şi tratarea deşeurilor biodegradabile colectate separat din Zona 1 Sibiu.

Valoarea estimată a contractului a fost de 99,14 milioane de lei fără T.V.A., iar criteriul de atribuire – preţul cel mai scăzut. Oferta depusă de asocierea declarată câştigătoare a fost de 74,4 milioane de lei fără T.V.A.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*