S-a lansat Sibiu 2024. Vor să claseze Sibiul în fruntea orașelor din România

Sibiu2024 este o platformă civică de gândire și acțiune pentru îmbunătățirea vieții comune în orașul nostru, spun inițiatorii ei. Ieri după-amiază, echipa Sibiu 2024 a prezentat viziunea și obiectivele pe care și le-a propus pentru a face din Sibiu cel mai frumos loc din România.

Foto: Mesagerul de Sibiu

O echipă de profesioniști din mai multe arii de activitate și-a unit forțele pentru a reuși să claseze Sibiul în fruntea orașelor din România, iar pentru a în deplini acest vis a fost nevoie de comunicare, organizare și susținere. Astfel, s-a născut Sibiu2024, platforma care va oferi numeroase proiecte pentru comunitatea sibiană și pentru orașul nostru. „Până acum am așteptat ca oamenii politici să ne spună cum trebuie să fie orașul nostru. Sibiu2024 are ca obiectiv să organizeze și să coaguleze toți sibienii care au proiect, o idee, un vis pentru Sibiu. A venit momentul să le spunem noi politicienilor ce vrem pentru orașul nostru”, a declarat Alexandru Găvozdea.

În cadrul evenimentului de lansare a platformei au fost invitați mai mulți membri ai echipei de proiect, respectiv Cătălina Costache, director executiv al Fundației Polisano, arhitectele Maria Găvozdea și Andreea Tănase, Andy Fazekaș, organizator al mai multor evenimente sportive și fost membru al Lotului Național, și Ioana Șurubaru, președintele Confederației Europene a Centrelor de Tineret.

Proiectele Sibiu2024 sunt Sibiul cartierelor, Orașul copiilor și al tuturor vârstelor, Sibieni sănătoți fizic, psihic și emoțional, Dezvoltarea orașului în era digitală și Educația copiilor și învățare la adulți.

Pentru a urmări proiectele Sibiu2024, puteți accesa linkul https://sibiu2024.ro/.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*