S-a încheiat etapa de depunere a contestațiilor pentru rezultatele obținute de elevi la sesiunea de toamnă a Bacalaureatului

Vineri, 25 august, la ora 18.00, s-a finalizat etapa de depunere a contestațiilor pentru rezultatele obținute de elevi la examenul național de Bacalaureat, sesiunea august 2023, la nivelul celor 3 centre de examen din județul Sibiu. În total au fist depuse 207 contestații.

Foto: Arhivă

Cele mai multe contestații au fist depuse la Proba E.d) – fizică, chimie, informatică, biologie, geografie, logică, economie, sociologie, psihologie, filosofie – 86. La proba Limba și literatura română (real + uman) au fost depuse 62 de contestații, la Proba E.c) – matematică și istorie – 58, iar la Limba și literatura germană maternă – o singură contestație.

Cele mai multe contestații au fost depuse de către elevii de la Liceul Tehnologic „Avram Iancu” Sibiu (30), Liceul Tehnologic „Independența” Sibiu (27), Colegiul Tehnic Energetic Sibiu (26) și Colegiul „Școala Națională de Gaz” Mediaș (15).

În conformitate cu OMEN 4 950/2019, art. 11, alin. (4) și art. 12, aln. (1), cu modificările și completările ulterioare ”nota obținută în etapa de soluționare a contestațiilor este notă definitivă, indiferent de punctajul obținut, în plus sau în minus, față de nota acordată în etapa de evaluare inițială a lucrării. Această notă nu mai poate fi modificată și reprezintă nota obținută de candidat la proba respectivă”.

Rezultatele finale se vor afișa marți, 29.08.2023.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*