S-a deschis Ambulatoriul Spitalului Orășenesc din Cisnădie

Astăzi a fost inaugurat noul sediu al Ambulatoriului integrat de specialitate din cadrul Spitalului Orășenesc Cisnadie, realizat ca urmare a unor importante proiecte de investiții.

Foto: Facebook Gheorghe Huja

Reabilitarea și dotarea cu aparatură medicală a Ambulatoriului integrat de specialitate din cadrul Spitalului Orășenesc Cisnădie este un proiect cu finanțare europeană în valoare de 11.2 milioane lei și, respectiv, Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 la Spitalul Orășenesc Cisnădie, proiect prin care s-a realizat dotarea cu materiale sanitare și apartură medicală, în valoare de 35 de milioane lei, tot din finanțare europeană.

Foto: Facebook Gheorghe Huja

„Cu acest prilej, vă invităm mâine, 26.04.2024 între orele 10.00-13.00 la „Ziua Porților Deschise” la Spitalul Orășenesc Cisnădie, unde veți putea vizita noua policlinică a Spitalului Orășenesc Cisnădie, care este dotată cu aparatură performantă, de ultimă generație, menită să asigure cetățenilor orașului Cisnădie servicii medicale de înaltă calitate.

Foto: Facebook Gheorghe Huja

Astfel, în cadrul noii policlinici a Spitalului Orășenesc Cisnădie, puteți beneficia de servicii medicale de calitate oferite de cadre medicale bine pregătite, care beneficiază de aparatură modernă, toate acestea fiind in orașul dumneavoastră, oferindu-vă posibilitatea de a reduce timpul și costurile deplasărilor la Sibiu.

În consecință, puteți fi consultați, tratați și vindecați chiar în orașul dumneavoastră, într-o unitate sanitară care se află la nivelul instituțiilor europene de acest tip” au transmis reprezentanții Spitalului Orășenesc Cisnădie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*