S-a constituit Biroul Electoral Județean pentru alegeri. Cine îl conduce

Biroul Electoral de Circumscripție Județeană s-a constituit, având ca atribuții organizarea și desfășurarea alegerilor.

FOTO: arhivă

Biroul Electoral de Circumscripție Județeană nr. 34 Sibiu va fi coordonat de PREȘEDINTE: Judecător – ELENA DUMBRĂVEAN și LOCȚIITOR: Judecător -DANIELA SORINA CRĂCIUN, care va îndeplini toate atribuțiile ce îi revin potrivit Legii nr. 115/2015, cu modificările și completările ulterioare și OUG nr.21/2024 privind unele măsuri pentru organizarea și desfășurarea alegerilor pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2024 și a alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2024.

Programul de lucru al Biroul Electoral de Circumscripție Județeană nr. 34 Sibiu este zilnic în intervalul orar 9.00-17.00.

În conformitate cu Hotărârea Autorității Electorale Permanente nr. 12 din 10.04.2024, s-a completat Biroul Electoral De Circumscripție Județeană nr. 34 Sibiu cu IULIANA-MARCELA ORZA reprezentantul Autorității Electorale Permanente.

Totodată în aplicarea dispozițiilor art. 4 alin.1 și alin.6 coroborat cu art.21 alin.1 lit. E din Regulamentul de organizare și funcționare a birourilor electorale constituite la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2024 și pentru alegerile pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2024, aprobat prin HOTĂRÂREA NR. 1 din 20.03.2024 a Biroului Electoral Central pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European din anul 2024 și pentru alegerile pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2024,a fost desemnat purtător de cuvânt al Biroului Electoral de Circumscripție Județeană Nr.34 Sibiu, Alina Voina.

Activitățile Biroului Electoral vor fi comunicate public periodic sau ori de câte ori situația o impune.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*