S-a anunțat un nou candidat pentru Primăria Sibiu: arhitectul Lucian Alexandru Găvozdea își propune să „repornească” Sibiul

Arhitectul Lucian Alexandru Găvozdea, liderul Mișcării Sibiu2024 și-a anunțat astăzi, oficial, candidatura pentru funcția de primar al municipiului Sibiu, în cadrul unei conferințe de presă.

foto: Mesagerul de Sibiu

Sub motto-ul „Repornim Sibiu”, liderul Platformei Sibiu2024 și-a anunțat astăzi, oficial, candidatura pentru Primăria Sibiu.

„Sunt arhitect și urbanist și sunt implicat profesional în viața orașului de 20 de ani si civic de mult mai mult de atât.
Cred cu toată ființa mea că Sibiul poate să fie orașul cu cea mai bună calitate a vieții din Romania. Poate să fie, are acest potențial, dar am senzația că acest potențial este ignorat de clasa politică.
Candidez ca sa repornim Sibiul, să-l scoatem din stagnare, să depășim momentul de “merge și așa”.
Las la o parte o viață așezată, confortabilă pentru a porni în această candidatură. O fac pentru că nu am găsit nicăieri o viziune ambițioasă și sănătoasă de dezvoltare a orașului”
De ce ar fi sibienii interesați de candidatura mea? Sunt arhitect și urbanist, profesia asta te obligă să gândești orașul și viața locuitorilor lui în ansamblu, să te gândești la o viață economică activă, dar și la o calitate foarte bună a vieții, la spații publice și spații private de o foarte bună calitate, spații verzi, servicii publice și private care să fie la îndemâna sibienilor”, a declarat Lucian Alexandru Găvozdea.

foto: Mesagerul de Sibiu

Același Găvozdea declara, anul trecut, după lansarea oficială a platformei a cărui lider este, că „Platforma Sibiu2024 nu este politică, nu este atașată niciunei forțe politice ṣi nici nu se va transforma într-un partid politic. Sibiu2024 este o platformă de gândire și acțiune și își propune să adune în același loc sibieni care au idei și proiecte pentru îmbunătățirea vieții orașului”.

Lucian Alexandru Găvozdea are un birou individual de arhitectură și a fost preşedinte al Ordinului Arhitecţilor din România, pentru perioada 2018 – 2022

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*