Rotary Club Sibiu a decernat premiile de excelență pentru elevii performanți din colegiile și liceele din Sibiu (CP)

Acum 13 ani, prietenul rotarian Sorin Rotariu a inițiat proiectul PREMIILOR DE EXCELENȚĂ pentru elevii care au rezultate deosebite în domeniul științelor exacte. Proiectul s-a dovedit a avea succes! Din anul 2021 Rotary Club Sibiu acordă premiul de istorie ”Paul Philippi” – ( fondatorul Clubului Rotary Sibiu în 1995).

Din anul 2022 se acordă premiul ”Profesorul anului” ca apreciere  pentru  performanțelor profesorilor în educația elevilor. Din acest an se acordă și premiul pentru ”tehnicianul pentru  viitor” la propunerea președintelui clubului, Laurențiu Grobnicu.

Evenimentul care a avut loc la Teatrul Gong s-a bucurat de prezența autorităților locale -Consiliul Județean, Inspectoratul Școlar Județean. În mesajul său, doamna primar Astrid Fodor a transmis ”Felicitari Clubului Rotary Sibiu pentru efortul constant de a căuta excelența în tinerii nostri. Felicitări celor 5 tineri premianți. Fiecare excelează în domeniul pe care l-a ales: matematică, informatică, fizică sau geografie și până la creativitate științifică, știinte ale pământului, astronomie și astrofizică… Salut în mod special introducerea premiului pentru cel mai bun tehnician. Felicitari si profesorului care primește în această seară Premiul Profesorul Anului”

Laureata premiului  I – de excelenta “Tiberiu Sanislau” în valoare de 10.000 lei este Cristea Beatrice de la Colegiul Gheorghe Lazăr. Premiile II si III, de excelență, au fost decernate elevilor Băcilă Tudor Ioan de la Colegiul Gheorghe Lazăr si Carburean Victor de la Colegiul Samuel Brukenthal care au primit de la sponsorul Consilo Web câte un laptop. Premiul de istorie, în valoare de 2000 lei a fost acordat  elevului  Popa Tudor Eugen de la Colegiul  Octavian Goga, iar premiul pentru cel mai bun tehnician, în valoare de 2000 lei  a fost primit de  Rațiu Gabriel de la Colegiul de Industrie Alimentară Sibiu. Profesorul Anului este Bunau Dorin de la Colegiul Gheorghe Lazăr care a primit o plachetă pentru întreaga sa activitate și un laptop de la același sponsor.

Evenimentul a avut trei momente artistice minunate, a căror subiect a fost – ‘’Iubirea ‘’-Artista Anca Arnau și prietenii ei au încântat audiența!

Câștigătorul premiului de istorie a prezentat un Eseu dedicat zilei de 1 Decembrie.

La eveniment au participat elevi, conducători de liceu, profesori, părinti, prieteni. Nu au lipsit reprezentanți ai sponsorilor Rotary Club Sibiu – Boromir, Consilo Web, Simpa, Sidra, ai cluburilor Lyons și Lyons Millenium parteneri în proiectele comunitare cu Rotary Club Sibiu

Au participat prieteni cu familile lor din Rotary Club Sibiu, tinerii din Rotaract și Interact Sibiu.

A fost o seară minuntată care a sărbătorit EXCELENȚA!

Felicitări copiilor. Felicitari profesorilor!

Mulțumim prieteni!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*