Ridicați direct de la volan, în trafic

Trei șoferi s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși de polițiști conducând fără permis sau băuți.

FOTO: arhivă Mesagerul de Sibiu

La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 09,00, în municipiul Mediaș, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Cloșca de către un hunedorean în vârstă de 48 de ani. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Polițiștii medieșeni au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 11,00, pe DN 1, zona Veștem, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene Sibiu au oprit un autoturism la volanul căruia a fost identificat un bărbat în vârstă de 55 de ani, din municipiul București. Din verificările efectuate a rezultat că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 2 din Codul penal.

La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 13,00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Târgului de către un sibian în vârstă de 36 de ani. În urma verificărilor efectuate de către polițiști a rezultat că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 2 din Codul penal.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*