Rezultate peste așteptări la competiția de ciclism Criteriul Primăverii

Rezultate peste așteptări privind numărul de participanți la competiția de ciclism Criteriul Primăverii 2023, evenimentul care a deschis Agenda Sportivă ACS Aria pentru Sport 2023, sunt anunțate de către organizatori. 


FOTO: captură

Deși un eveniment destinat publicului larg și pasionaților amatori de ciclism, cei mai buni au parcurs traseul din zona Parcului Zoologic – Rășinari – Poplaca – Calea Poplăcii (zona Inspectoratului Județean de Jandarmi), în doar 24 minute 37 secunde la categoria Masculin, respectiv 26 minute și 50 secunde la categoria Feminin, unde se remarcă Veronica Ciuntu – membră a clubului Aria și Instructor de Indoor Cycling la Aria Sibiu. Competiția a avut loc fără accidentări, iar traseul a fost îndeaproape supravegheat de Poliția Locală Sibiu și un echipaj medical specializat.

ACS Aria pentru Sport invită toți sibienii la următoarea competiție sportivă, un eveniment de familie
destinate iubitorilor de sport și de competiții de anduranță – DUATHLON OFFROAD by  WIENERBERGER, care va avea loc pe Dealul Gușterița, în data de 11 Iunie 2023. Participarea este gratuită prin spijinul Partenerului Principal – Wienerberger – și prin implicarea celorlalți Sponsori, iar înscrierile sunt deschise pe pagina oficială a evenimentului: http://ariapentrusport.ro/duathlon-offroad/

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*