REVOLTĂTOR O sibiancă și-a lăsat cățelul încuiat în mașină la peste 40 de grade, în timp ce se răcorea la terasă. L-au salvat trecătorii!

Caz revoltător petrecut astăzi în parcarea unui restaurant din Apoldu de Jos! O sibiancă și-a lăsat cățelul încuiat în mașină, în parcare, în soare, fără niciun geam deschis, în timp ce stătea liniștită și se răcorea la terasă. Trecătorii au văzut patrupedul și au încercat să îl ajute. Au postat pe grupurile pentru protecția animalelor, cerând sfaturi, au sunat la 112, dar fără folos și, în cele din urmă, au reușit să deschisă ușa mașinii și să salveze cățelul.

Foto: facebook Protecția Animalelor Sibiu/Chira Loredana

Mai bine de o jumătate de oră au încercat trecătorii să ajute cățelul care fierbea la propriu la peste 40 de grade Celsius. ”Am sunat de 2 ori la 112 și mi-au dat politia locală, care spune că dacă respira e ok”, scrie femeia care a postat și pe grupurile pentru protecția animalelor din Sibiu și județele învecinate, cerând ajutorul. Majoritatea internauților au sfătuit-o să spargă urgent geamul și să scoată câinele la aer. Alții au sfâtuit-o să ceară ajutorul autorităților, lucru care, evident, s-a dovedit a fi inutil.

În cele din urmă, oamenii au reușit să deschisă una dintre ușile mașinii și să scoată câinele. Abia după acest tărăboi, stâpâna cățelului s-a sesizat și ea. ”De-a râsul plânsul. Doamna (n.r. – stăpâna cățelului) stătea la masă pe terasă cu un domn… Am întrebat pe toată lumea din restaurant și de afară. După ce i-am dat apă și deja era cu noi de 10 minute, s-a trezit doamna <<este cățelul meu>>…. Și nu vă imaginați ce forfotă a fost aici. Toți ospătarii afară, toată lumea disperată și ea își bea limonada. Nici nu a sesizat tot circul”, scrie femeia care a salvat câinele.

 

Un caz asemănător s-a petrecut ieri la Cluj-Napoca, unde un cățel închis în mașină în parcarea unui mall a fost salvat de pompieri și transportat la cabinetul veterinar unde, a murit ulterior, din cauza hipertermiei

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*