Retrospectiva Anonimul – Terrestrial Verses la ESTE Filmul de Miercuri

ESTE Filmul de Miercuri prezintă o retrospectivă a Festivalului Internațional de Film Independent ANONIMUL și aduce publicului sibian chiar câștigătorul Trofeului ANONIMUL 2023 și al Premiul publicului pentru cel mai bun lungmetraj.

TERRESTRIAL VERSES este filmul care va rula miercuri, 6 septembrie, de la ora 20.00, la Sala Mică a Centrului Cultural ”Ion Besoiu” din Sibiu.

Sinopsis: Filmul urmărește oameni obișnuiți din toate categoriile sociale în timp ce străbat constrângerile culturale, religioase și instituționale impuse de diverse autorități sociale, de la profesori de școală la birocrați. Aceste versete emoționante, pline de umor și afecțiune, surprind spiritul și determinarea oamenilor în mijlocul greutăților, oferind un portret nuanțat al unei societăți complexe.

Premii: Trofeul ANONIMUL 2023 și Premiul Publicului; nominalizat la Cannes Film Festival 2023 – Un Certain Regard.

Rating: N-15. Nerecomandat sub 15 ani.

Film în limba persană, cu subtitrare în limba română.

Preţul unui bilet este de 20 lei și se poate achiziționa online de pe Bilete la TERRESTRIAL VERSES (eventbook.ro) sau direct de la Centrul Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

ESTE Filmul de Miercuri este un proiect organizat de Asociația Este Film.

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional

Sponsor: Marquardt

Parteneri: Centrul Cultural „Ion Besoiu”, My Continental, Consomme Bistro, Centrul Cultural German Sibiu, Centrul Cultural Maghiar Sibiu, Cărturesti, Humanitas, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Biblioteca Universității ”Lucian Blaga”, Universitatea ”Lucian Blaga”, Erasmus Librărie-Cafenea

Parteneri media: RockFM, Zile și Nopți, Goodtime magazine

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*