Restricții în trafic pe strada Tribunei pentru deschiderea Festivalului Internațional de Artă Contemporană de la Sibiu (CP)

Sâmbătă, 16 septembrie, Muzeul Național Brukenthal va organiza deschiderea Festivalului Internațional de Artă Contemporană, un eveniment  cultural-diplomatic. Ceremonia de deschidere va avea loc în fața Muzeului de Artă Contemporană, de pe strada Tribunei nr. 6.

FOTO: arhivă Mesagerul de Sibiu

Pentru buna desfășurare a evenimentului, la solicitarea organizatorului, Comisia de sistematizare a circulației a aprobat restricționarea circulației în zonă.

Astfel, sâmbătă 16 septembrie, în intervalul orar 11.00 – 17.00, se închide circulația pe strada Tribunei, pe tronsonul cuprins între străzile Nicolae Bălcescu și Alexandru Xenopol. Precizăm că în ziua evenimentului, de la ora 6.00 vor fi eliberate locurile de parcare de pe acest tronson, precum și alte 6 locuri din Piața Unirii, în fața Parcului Astra.

De asemenea, traseul 3 de transport public – Linia Verde – se va devia în intervalul orar 10:25 – 17:00. Astfel, din stația “Sala Transilvania” microbuzele Liniei Verzi vor urma traseul: strada Școala de Înot – strada Justiției – Bulevardul Victoriei – Piața Unirii – strada Andrei Șaguna- Șoseaua Alba Iulia – strada Turismului – strada Ion Neculce – strada Malului – Piața Cibin – … – Gară.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*