Restricții de circulație pe Transfăgărășan, în 7 iulie, la Turul Ciclist al Sibiului

În vederea bunei desfășurări a etapei a 2-a a Turului Ciclist al Sibiului și a concursului pentru amatori Transfăgărășan Challenge, se vor institui unele măsuri de restricțonare a traficului.

Foto: Turul Ciclist al Sibiului

Astfel, tunelul Rutier de la Bâlea Lac, DN 7C Transfăgărășan, km 115+926 – km 116 +808, se închide circulației între orele 10.00 – 17.30.

DN7C se închide traficului rutier după cum urmează:

–         între orele 10.15-12.15 între DJ 105P (Cârțișoara) și Bâlea Cascadă.

–          între orele 1.:15-14.30 între Bâlea Cascadă și Bâlea Cascadă.

De asemenea vor exista restricționări ale traficului pe porțiuni ale DN 7C între intersecția cu DN1 și Bâlea Lac, între orele 14.40 – 16.00.

Ajuns la ediția 13, Turul Sibiului, cea mai titrată competiție ciclistă din România, se desfășoară anul acesta între 6 și 9 iulie și propune trei etape și două semi-etape care însumează, în total, 660 de km.

La start se aliniază 24 de echipe din Germania, Belgia, Norvegia, Italia, Elveția, România, Cehia, USA, Olanda, Polonia, Noua Zeelandă, Mexic și Bulgaria.

Turul Ciclist al Sibiului este organizat de Clubul Sportiv Sibiu Sport Project, sub egida Federației Române de Ciclism și a Uniunii Cicliste Internaționale. Încă de la prima ediție (iulie 2011), Turul Sibiului s-a impus drept cea mai titrată competiție ciclistă organizată în România și una dintre cele mai importante din sud-estul Europei, găzduind echipe naționale, Continentale, Pro-Continentale și, în premieră pentru țara noastră, de World Tour

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*