Replica lui Trif pentru Cazan

Social-democrații sibieni i-au dat o replică dură senatorului liberal Mircea Cazan, după ce acesta i-a cerut președintelui interimar al PSD Sibiu, Bogdan Trif, să se întoarcă „la cei 7 ani de acasă, petrecuți în Sibiu și să folosească un limbaj adecvat când se adresează unei doamne sau președintelui țării“.

Mircea Cazan și Raluca Turcan

PSD susține că reprezentanții PNL din Parlament „au votat împotriva familiei tradiționale“ în cadrul comisiilor din Parlament, iar în plen, „s-au răzgândit și au spus «da» căsătoriilor între un bărbat și o femeie, motivați de prezența presei și conștienți că ar fi dat prost în fața propriului electorat. Mai mult, Turcan Raluca a participat, la Sibiu, la vot, iar la ieșire a ținut să facă o declarație halucinantă, cum că referendumul la care dumneaei tocmai participase ar fi fost «un demers inutil»“.

Dublă măsură

Sfidător față de poporul român s-a comportat și președintele Iohannis, care a votat la referendum în ultima clipă și a preferat să treacă pe lângă reprezentanții presei fără să dea un mesaj către poporul român, la fel și liderul PNL, Ludovic Orban, care a preferat să voteze în ultimele ore de referendum, ca mai apoi o parte dintre colegii domniei sale să transmită public o serie de mesaje prin care îi cereau demisia tocmai pentru că a votat, motiv pentru Orban să le transmită „că o să scoată bâta la ei“, au mai amintit reprezentanții PSD Sibiu.

Ca între sibieni

Bogdan Trif îi reproșează lui Mircea Cazan că nu a făcut aproape nimic pentru sibieni în anii în care a fost parlamentar. „Ați rămas în memoria oamenilor ca «senatorul cizmelor» și atât. Am observat că faceți apel la cei 7 ani de acasă și la patriotismul meu. Eu sunt un om educat, vă asigur, iar patriotismul meu și faptul că sunt mândru că sunt sibian sunt aspecte pe care le-am dovedit, înainte de toate, mergând să votez la referendum. La PNL Sibiu nu ați fost în stare să puneți un lider sibian, căci probabil nu ați reușit să vă înțelegeți între voi și ați adus-o pe doamna Turcan de la Botoșani să vă conducă organizația“, a adăugat Trif.

Cadouri de campanie

Organizația județeană PSD a transmis presei și un set de imagini din ultima campanie electorală a liberalilor. Acestea au fost publicate și pe pagina de Facebook a PSD Sibiu. „Domnule Cazan, nu uitați cu ce «eleganță» ați încercat, atât dvs., cât și colegii din PNL, să câștigați simpatia sibienilor cumpărându-le votul cu cizme galbene de cauciuc cu numele «Cazan» inscripționat. Și pentru că mă bazez pe dovezi atunci când vobesc, pun la dispoziție sibienilor fotografii din timpul campaniei electorale cu atelierul de lucru al PNL Sibiu situat la Universitatea «Alma Mater», instituție de învățământ pe care astfel ați compromis-o, unde zeci de oameni au lucrat fără oprire pentru pregătirea «șpăgilor» electorale. În imagini îi vedeți pe senatorul PNL Cazan, alături de actualul viceprimar al Sibiului și vicepreședintele CJ Sibiu, care împărțeau în mod scabros «cadouri» electorale oamenilor de bună-credință“, i-a mai transmis Trif lui Cazan.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*