Repetiție cu public și concert simfonic extraordinar la Filarmonica de Stat Sibiu

Filarmonica de Stat Sibiu a pregătit pentru vineri, 13 iulie, ora 19, la Sala Thalia, un concert simfonic extraordinar, eveniment inclus în seria de manifestări „Județul Sibiu în anul Centenarului”.

Repetiția generală va putea fi urmărită de către publicul sibian, în aceeași zi, între orele 11-13. Accesul publicului, atât la repetiția generală, cât și la concertul simfonic, este liberă.

Orchestra simfonică a Filarmonicii de Stat Sibiu se va afla din nou pe scenă, în fața publicului sibian, cu un concert pregătit special pentru seria de manifestări aniversare ”Județul Sibiu în anul Centenarului”, eveniment dedicat celor 50 de ani de la ultima reorganizare administrativ-teritorială a României și organizat de Consiliul Județean Sibiu.

Alături de orchestra sibiană, pe scena Sălii Thalia va urca dirijorul Constantin Grigore și pianista Monica Florescu, pentru a prezenta publicului un program cu lucrări semnate de George Enescu, Nicolae Kirculescu, Dmitri Șostakovici, Piotr Ilici Ceaikovski, Antonin Dvořák și Grigoraș Dinicu. Repetiția generală a acestui concert va avea loc tot vineri, 13 iulie la Sala Thalia, în intervalul orar 11-13 și este deschisă publicului. Accesul spectatorilor – atât la repetiția generală, cât și la concertul simfonic – este liberă, în limita locurilor disponibile.

Concertul face parte din seria manifestărilor dedicate Marii Uniri de la 1918 – ”Județul Sibiu în anul Centenarului”, eveniment organizat de Consiliul Județean Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*