Remiză albă la Argeș Pitești! CSC Șelimbăr, fără gol primit în deplasare

CSC Șelimbăr și FC Argeș Pitești au terminat la egalitate, scor 0-0, astăzi, în etapa a 8-a a Ligii 2. Elevii lui Claudiu Niculescu continuă astfel seria invincibilității în această ediție de campionat și rămân fără gol primit în deplasare (1-0 la Metaloglobus, 1-0 la Alexandria, 1-0 la Concordia Chiajna, 0-0 la Slatina iar acum 0-0 la Mioveni cu Argeș Pitești)

foto: facebook/CSC 1599 Șelimbăr

„Călăreții“ au căutat să închidă culoarele în fața porții lui Roșca. Pe o contră, în minutul 40, Rotund a reușit să înscrie, însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. Dacă în prima repriză, CSC Șelimbăr și-a „adormit“ adversarul, în actul secund piteștenii au urcat în dese rânduri cu toată echipa, în încercarea de a câștiga. 

Prima mare ocazie a partidei a venit la poarta lui Roșca în minutul 52, bulgarul Angelov reluând din careu puțin alături. Gazdele au presat în continuare și au mai avut 2 bune situații în minutele 72 și 88, cap peste poartă și respectiv reflex Roșca la un atac susținut al piteștenilor.

Claudiu Niculescu a jucat cu A. Roșca – R. Palmes, C. Natea, N. Lumbu, F. Mitrea – M. Panos (70, Alex Luca), T. Călin – G. Monea (70, Berisha), I. Năstăsie (Cpt) (59, Casian Soare), R. Rotund (59, Schieb) – R. Hernando

Gazdele au fost conduse de pe bancă de sibianul Eugen Beza, fostul antrenor al echipelor FCH și CSC Șelimbăr. De asemenea, pentru Argeș Pitești au jucat titulari Vali Buhăcianu și Alex Răuță, foști la FC Hermannstadt.

CSC 1599 Șelimbăr rămâne lider, urmând ca în runda următoare să întâlnească pe teren propriu, duminică 8 octombrie, de la 11,30, Unirea Slobozia.

Rezultatele etapei a 8-a în Liga 2

Ceahlăul Piatra Neamț – Unirea Dej 1-0

Concordia Chiajna – CSM Slatina 1-0

CSC Dumbrăvița – Metaloglobus București 1-1

Csikszereda – Chindia Târgoviște 1-0

CSM Reșița – Viitorul Tg. Jiu 1-1

Progresul Spartac – Tunari 1-2

FC Argeș – CSC 1599 Șelimbăr 0-0

Duminică se joacă Unirea Slobozia – CSM Alexandria (Stadion 1 Mai – Slobozia, 11:00), Gloria Buzău – CSA Steaua (Stadion Gloria – Buzău, 12:30).
Luni are loc ultimul meci al etapei: Corvinul Hunedoara – CS Mioveni (Stadion ”Michael Klein” – Hunedoara, 16:00).

CLASAMENT

sursa: flashscore.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*