Relaxare. Se reactivează oaza urbană din Piața Aurarilor weekendul acesta

În weekend se reactivează oaza urbană din Piața Aurarilor. Se întâmplă de vineri până duminică, alături de floriști, artizani, artiști, specialiști și toți cei implicați în acest proiect.

FOTO: organizatori

Sibiul istoric nu este doar Piața Mică și Piața Mare. Sibiul istoric se desfășoară și pe străzile boeme ale Orașului de Jos. El așteaptă, freamătă, înmugurește, se scutură, se plictisește, se scorojește și degradează în lipsa atenției și intenției. Totuși, puțin câte puțin, începe să nu mai fie așa și mici afaceri curajoase se deschid în această zonă pe care prea puțini sibieni și turiști deopotrivă o cunosc.

Acest Sibiu necunoscut care își schimbă fața merită susținut și încurajat! Și ca un prim pas, prin festivalul Flori pe Scări vrem să o facem să fie cu surle, trâmbițe și flori. Împreună cu o echipă de arhitecți, floriști, grădinari, meșteșugari, artiști și antreprenori locali, organizatorii vor transforma zona într-o grădină urbană — o oază de verdeață și relaxare — preț de 3 zile.

„Ne propunem și vom și reuși cu sprijinul dumneavoastră și al echipei Flori pe Scări să atragem astfel atenția asupra Pieței Aurarilor care devine o alternativă stimulantă estetic și recreațional pentru familii, să aducem comunitatea laolaltă, iar turiștilor să le arătăm un altfel de Sibiu: unul dinamic, proactiv, care își promovează oamenii ce contribuie la evoluția lui.

Animăm zona prin expozițiile impresionante de flori, coordonate de Ioana Nechifor, plante verzi, demonstrație florală live, workshop-uri atât pentru publicul larg, cât şi pentru florişti profesionişti, standuri cu vânzare de flori si produse artizanale, expoziții de pictură, tur ghidat, treasure hunt, discuții cu specialiști, evenimente cu şi pentru copii și adulți, zonă de relaxare, picnic urban, muzică live și stare de bine cât cuprinde.

Haideți la Flori pe Scări  în acest weekend în Piata Aurarilor, între 10-12 mai, zilnic între 10.00-22.00

Vă mulțumim că luați parte la schimbare, schimbare de mentalități, emoții și trăiri”, transmit organizatorii.

Acţiunea este cofinanţată de Consiliul Judeţean Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*