Regulament pentru motociclete, ATV-uri și mașini off-road în dezbatere publică la Sadu

Primăria Sadu lansează în dezbatere publică un Regulament pentru practicarea responsabilă a sporturilor cu motociclete, ATV-uri și mașini off-road pe raza localității Sadu.

Foto: sadu.ro

În luna iulie, o competiție renumită de hard enduro va aduce la Sibiu practicanți de sporturi cu motociclete din toate colțurile lumii.

Primăria Sadu „pregătește terenul” și lansează în dezbatere publică un regulament special conceput pentru practicanții de sporturi cu motociclete, ATV-uri si mașini   off-road pe raza localității Sadu, județul Sibiu. Regulamentul are ca scop principal protejarea mediului înconjurător, iar adoptarea sa ar aduce beneficii atât comunității locale și iubitorilor de natură și ecoturism, cât și  sportivilor, oferind un cadru clar și bine definit pentru ca sporturile extreme să se desfășoare respectând valorile comunității și ecosistemul fragil din zonă.

Foto: sadu.ro

Regulamentul vine în întâmpinarea nevoilor reale ale iubitorilor naturii şi asigură că practicarea sporturilor cu motociclete, ATV-uri si mașini off-road nu perturbă activitățile cotidiene ale comunității locale și nu afectează mediul înconjurător. Astfel, contribuie la menținerea armoniei și a echilibrului în zonă, oferind un mediu propice pentru dezvoltarea turismului local.

La sfârșitul lunii mai 2023, Primăria Sadu a lansat în mediul online campania de conștientizare Casa Noastră – Experiența Ta, care promovează practicarea responsabilă a sporturilor extreme în zonă, punând accent pe protejarea ecosistemului, pentru ca următoarele generații să se poată bucura în continuare de frumusețea naturii.

Dezbaterea publică se desfășoară în perioada 06-24 iunie 2023. Textul regulamentului este deja pe site-ul Primăriei Sadu, unde toți cei interesați își pot lăsa comentariile/sugestiile/părerile.

Autoritățile locale invită la dezbatere: „Ne dorim să te implici și să-ți exprimi părerea cu privire la acest regulament. Este o oportunitate de a contribui la modelarea unei comunități responsabile, care protejează și conservă natura.

Hai să fim agenți ai schimbării! Participă la dezbaterea publică, aducând în prim-plan ideile, sugestiile și preocupările tale. Comunitatea noastră are nevoie de tine pentru a găsi soluții durabile și pentru a construi un viitor în care sportul și natura să coexiste armonios!”, anunță Primăria Sadu printr-un comunicat de presă.

Pentru a vă exprima comentariile/sugestiile și părerile accesați link-ul: https://sadu.ro/exprimati-va-opinia

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*