Regele Gravinei e la Hermannstadt! Mateus Castro are 1,98 metri!

FC Hermannstadt surprinde cu un transfer din Italia, din Serie D. A obținut semnătura atacantului de origine braziliană Mateus Da Silva Castro, un uriaș de 1,98 metri, golgheterul grupei H, cu 17 goluri în 29 de partide. Fotbalistul a fost tare iubit la prima sa experiență în Italia, unde a jucat pentru FBC Gravina.

Sursa: Canal Gravina / Pagina de Facebook FBC Gravina

Desemnat regele „bombardierilor“ grupei H, a crescut la tineretul lui Atletico Mineiro, având să se alăture echipei de Serie D FBC Gravina în august anul trecut, de la FC Malaga City Academy. A marcat mai bine de o treime din golurile echipei sale, bifând trei duble în sezon și un hat-trick memorabil. „Într-un banner apărut în tribune, fanii au considerat de cuviință să-l înfățișeze ca pe un rege absolut, cu o coroană pe cap și cuvintele „Regele Mateus I° din…Gravina”, potrivit Canal Gravina / Pagina de Facebook FBC Gravina.

„Mateus Castro este un atacant brazilian în vârstă de 26 de ani, care are o înălțime de 1,98 metri, având astfel ca principală calitate jocul aerian. În sezonul anterior, Mateus a bifat 29 de meciuri în Serie D, a patra ligă din fotbalul italian, de unde a fost transferat în trecut și croatul Gabriel Debeljuh, care și-a lăsat amprenta la echipa noastră prin evoluțiile sale. Castro a evoluat pentru Gravina și a înscris 17 goluri și a oferit 3 assisturi în stagiunea 2023-2024. Fotbalistul brazilian a semnat cu A.F.C.Hermannstadt pentru următoarele două sezoane din postura de jucător liber de contract.“, a anunțat azi FC Hermannstadt.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*