Regal de pian la Șura Culturală Gușterița

Pianistul american Aaron Epstein este cunoscut pentru concertele sale prin care a încântat mii de oameni din diferite le colțuri ale lumii (SUA, Germania, Grecia, Singapore, Malaezia, Noua Zeelandă, Rusia, Franța).

Foto: Facebook Șura Culturală Gușterița

El se definește ca „nomad muzical”, iar acum petrece câteva săptămâni în România, țară pe care o cunoaște puțin, dar bucuros de întâlnire. Aaron Epstein a studiat muzica la Yale University și pian la renumita Hochschule für Musik din Weimar.

Pe data de 19 mai ora 18 pianistul va oferi un concert deosebit pentru publicul sibian la Șura Culturală, Stada Mălinului 4.

„Pentru noi va interpreta piese compuse mai ales de de Chopin și Debussy, dar și fragmente din Bach-Siloti, Saint-Saëns-Godowsky, Schumann-Liszt.

Aaron Epstein s-ar bucura ca după concert să putem rămâne la o discuție despre muzică și viață, despre România, despre oameni și spiritualitate, să ne cunoaștem, în limba engleză, cu cei care doresc/pot.

O donație de minim 30 lei este binevenită, pentru susținerea activităților Șurii. Bufetul cu ceva de mâncare și băutură este asigurat!

Vă așteptăm cu drag și neapărat cu înscrieri în limita a 40 de locuri cu sms la 0743006806” au transmis reprezentanții Șurii Culturale Gușterița.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*