Recital SPECIAL, dans, folclor, muzică ușoară și folk la Ziua Tineretului în Rășinari

Vineri, 10 mai, începând cu ora 13, sunteți invitați la Rășinari, la Ziua Tineretului. Organizatorii au pregătit o serie de activități creative și cultural artistice destinate tinerilor din Rășinari și nu numai.

FOTO:  DJST Sibiu

Ziua Națională a Tineretului este marcată în fiecare an la Rășinari.

„Le oferim tinerilor și voluntarilor atât posibilitatea de a se exprima și de a se implica în organizarea acestui eveniment, cât și un cadru organizat pentru a petrece momente de voie bună, împreună cu persoane de vârsta lor.

Începând cu ora 13, instructorii Hobby Deco Art vor organiza ateliere creative pentru copii și tineri în cadrul Centrului de Tineret Rășinari.

Programul cultural artistic va debuta la ora 17, în centrul comunei, în zona Căminului Cultural Rășinari și va cuprinde reprezentații ale tinerilor artiști locali: dansatori, soliști, interpreți de folclor, muzică ușoară și folk.

Îi veți putea asculta și vedea pe Ansamblul Călușerii din Rășinari, George și Bogdan Berindei (saxofon), Natalia Blezu (solistă), Gușterițean Nicolas (saxofon), Tărean Melissa (chitară și voce), Ana Severin (chitară și voce), Trupa M&M (dans contemporan, din cadrul Casei de Cultură a Studenților Sibiu).

De la ora 19, Lino Golden va susține un recital special”, spun organizatorii.

Evenimentul este cofinanțat de Consiliul Județean Sibiu în cadrul Agendei de Tineret 2024 prin Școala de Arte și Meserii Ilie Micu Sibiu și Primăria Comunei Rășinari în cadrul Agendei Culturale prin Asociația Dram Center 07 Sibiu și Asociația Toți pentru Școala Bucuriei Rășinari.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*