„Răufăcători” dați de gol de către jandarmii sibieni. Ce „năzbâtii” au făcut! – FOTO

În perioada 4-10 martie 2024, jandarmii sibieni au desfășurat activități preventive, misiuni de menținere și asigurare a ordinii și liniștii publice, misiuni de asigurare a pazei obiectivelor din competența inspectoratului.

FOTO: Jandarmeria Sibiu

Echipaje de jandarmerie au acționat pe raza județului Sibiu și în stațiunile montane Bâlea și Păltiniș, atât independent cât și împreună cu reprezentanții celorlalte instituții cu atribuții în domeniu.

În urma misiunilor desfășurate, jandarmii sibieni au legitimat peste 150 de persoane și au constatat 23 de contravenții, pentru care au aplicat 18 amenzi în valoare de 9900 de lei și 5 avertismente scrise.

Sancțiunile au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991- pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, iar una dintre amenzi a fost aplicată pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței de Urgență nr. 34/2008 privind organizarea și funcționarea sistemului național unic pentru apeluri de urgenţă, prin apelarea numărului unic pentru apeluri de urgenţă în mod abuziv.

„Dacă sunteți martorii săvârșirii unor fapte antisociale sau dacă vă aflați într-o situație dificilă, solicitați ajutorul jandarmilor în mod direct sau apelați numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112”, transmit jandarmii sibieni.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*