Ramit Sibiu – lider pe piața de papetărie și birotică

Librăriile Ramit oferă soluția ideală pentru părinți și copii înaintea începerii noului an școlar.

Și în acest an, societatea Ramit Import Export SRL Sibiu vine cu cea mai completă ofertă de produse pentru achiziționarea de rechizite, manuale școlare și obiecte de papetărie. Practic, în magazinele de pe B-dul Mihai Viteazul nr. 5 (lângă fosta clădire Romtelecom) și complexul comercial Cedonia găsiți tot ceea ce aveți nevoie pentru anul școlar care bate la ușă. De la ghiozdane, penare, manuale școlare, caiete speciale și până la cărți de colorat, stilouri, cutii cu creioane colorate sau orare. Mai mult, copiii își pot alege rechizite imprimate cu eroi și personaje favorite, cum ar fi Soy Luna, Frozen, Patrula Cățelușilor. Toate acestea la prețuri accesibile și cu garanția calității.

Surprize pentru clienți

Sibienii care achiziționează în această lună rechizite și articole de papetărie și birotică pot primi, la cumpărături, diferite premii din partea societății, începând de la cutii cu creioane colorate și până la radiere sau orare. Aceste cadouri sunt oferite din dorința de a fi cât mai aproape de cei mici și de a le satisface dorințele. „Dorim să venim în sprijinul școlarilor și a părinților, astfel încât aceștia să beneficieze de produse de calitate la prețuri accesibile“, susțin reprezentanții societății Ramit Import Export SRL Sibiu.

De asemenea, știm cu toții că este foarte greu să găsești coperțile potrivite pentru manuale, cărți sau caiete. În ultimii ani, manualele și caietele au fost realizate la diferite dimenisuni și de aici dificultățile în copertarea lor potrivită. Tocmai din acest motiv, reprezentanții socității pun la dispoziția clienților trei aparate speciale CoLibri de copertat cărți, manuale și caiete speciale.

Totodată, în fiecare librărie Ramit există și o cameră specială dedicată cărților. „Venim în întâmpinarea iubitorilor de carte cu o colecție amplă de volume adresate atât școlarilor și preșcolarilor, cât și adulților, de la cele mai prestigioase edituri. Ne propunem să oferim o paletă diversificată de autori și subiecte abordate. Astfel, la noi, puteți găsi de la volume de beletristică până la enciclopedii și dicționare“, explică reprezentanții firmei.

Tradiție și seriozitate      

Societatea sibiană a fost înființată în 1993. Ramit Import Export SRL Sibiu este distribuitor pentru produse de birotică și papetărie, activând aproape 25 de ani în domeniu. Principalele atuuri sunt produsele de calitate, seriozitatea, aprovizionarea promptă, alături de experiența si pregătirea angajaților. Un brand local care duce mai departe renumele de top printre magazinele de profil din județul Sibiu. În ultimii ani, oferta a devenit mult mai variată, fiind dezvoltată și partea dedicată firmelor. „Pentru business-ul dumneavoastră, fie că este un start-up, fie că este o companie puternică, vă putem furniza tot ceea ce aveți nevoie, începând de la formulare tipizate de orice formă, până la accesorii stilate care nu trebuie să lipsească din niciun birou“, spune directorul societății. În acest sens, societatea sibiană comercializează o clasă de produse înalt calitative pentru birotică: accesorii IT, mobilier de birou și articole administrative (obiecte de curățenie, ambalare și echipamente).


ADVERTORIAL

2 Comments

  1. Patric Popa says:

    Parintii au decedat si nu am facut succesiunea. Este posibil sa o fac dupa ce au trecut 3 ani?

  2. Patric Popa says:

    Care este diferenta intre divortul in fata notarului si in instanta? Va multumesc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*