Raluca Turcan, primul mesaj după alegerile de ieri

„Echipa PNL Sibiu rămâne cea mai puternică forță politică din județul Sibiu! Privim cu responsabilitate votul de ieri, care este o confirmare a faptului că PNL are cele mai bune soluții pentru dezvoltarea comunităților locale din județul Sibiu”, a postat Raluca Turcan pe Facebook, după alegerile de ieri.

Foto: Raluca Turcan / Facebook

 

PNL Sibiu a câștigat alegerile pentru președinția Consiliul Județean, iar Daniela Cîmpean a fost aleasă pentru al treilea mandat.
„O reușită meritată, bazată pe muncă multă, proiecte importante și rezultate. Este primul președinte de Consiliu Județean din Sibiu care se bucură de încrederea sibienilor pentru al treilea mandat. PNL Sibiu a obținut cel mai mare număr de primari in județul Sibiu! Este o reușită a oamenilor buni care au convins comunitatea că merită să conducă județul Sibiu, comunele și orașele. Felicit din suflet câștigătorii, urez forță celor care nu au reușit în această competiție! Mulțumim sibienilor din tot județul pentru încrederea acordată, așa cum i-am obișnuit, nu vom dezamăgi, vom fi în continuare dedicați serviciului public! Cu onestitate, prin implicare și prin faptele care fac diferența, PNL va rămâne cea mai puternică forță politică din județul Sibiu!”, continuă Turcan mesajul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*