Raluca Turcan, PNL Sibiu: „Plecarea unor primari de la PNL la PSD este o acțiune politică greșită, care slăbește actuala coaliție de guvernare” (CP)

Plecarea unor primari de la PNL la PSD este o acțiune politică greșită, care slăbește actuala coaliție de guvernare și pune în pericol realizarea proiectelor majore pentru țară. Fiecare primar, viceprimar sau consilier care părăsește partidul reprezintă o lovitură la temelia stabilității politice și economice pentru care ne-am aliat politic și am decis să guvernăm împreună. Din această migrație pierdem toți, nu doar PNL!

foto> PNL Sibiu

Nu știu să existe vreo localitate din țară unde administrația publică locală condusă de aleși ai PNL să nu fi primit sprijin financiar de la Guvern pentru realizarea proiectelor de investiții. Tocmai de aceea, aș putea paria că nu binele comunității locale îi determină pe unii să schimbe partidul politic, chiar înainte de alegeri, ci presiunile, condiționările și chiar șantajul, lucruri care nu au ce căuta într-un stat membru al UE și profund incorecte între doi parteneri de guvernare.

 

Președintele PNL Sibiu Raluca Turcan

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*