Raliul Sibiului și-a prezentat sponsorii: Bilstein devine sponsorul principal al evenimentului

Începând cu anul acesta, sponsorul principal al Raliului Sibiu este Bilstein, companie care, în anul în care celebrează 150 de ani, a ales să fie alături de iubitorii de motosport.

Foto: Mesagerul de Sibiu

”Anul acesta avem un partener principal, un partener important pentru noi, pentru Sibiu. Este vorba de Bilstein. Îi mulțumim că este alături de noi, alături de acest eveniment care a crescut de la an la an”, a explicat Horațiu Baltador, președinte CS Racing Team, organizator al Raliului Sibiului

”Ne bucurăm mult că începem colaboraeea cu Raliul Sibiului. Celebrăm anul acesta 150 de ani de existență, suntem unul dintre cei  mai mari producători din domeniul automotive la nivel mondial și parteneri strategici pentru Mercedes. Joi celebrăm și 27 de ani de existență în Sibiu, fiind prima companie străină care a investit în România. Astăzi operăm în trei locații, cu peste 1.300 de angajați. În ultimii ani am încercat să fim tot mai prezenți în comunitatea locală, la evenimente culturale evenimente sportive, dar în domeniul auto, care e domeniul de referină al activității noastre, nu am fost până acum. Sperăm ca această colaborare cu organizatorii Raliului Sibiului să devină tradiție”, a declarat Radu Betea, directorul general al ThyssenKrupp Bilstein SA.

Raliul Sibiului se bucură și de cooperarea și srijunul autorităților locale din județ. „La nivel mondial, marile orașe plătesc foarte mulți bani pentru a găzdui evenimente din motosport, pentru că astfel de evenimente atrag mulți turiști. Ne putem bucura că la Sibiu avem continuitate, avem o echipă profesionistă. Mă bucur că avem un astfel de eveniment care aduce notorietate Sibiului și Sibiul este pus pe harta motosportului.

Un alt partener nou pentru Raliul Sibiului este, în acest an și Compania Continenral. Partenetul traditional, Autoklass Sibiu rămâne în continuare alături de echipa evenimentului.

”Ne bucurăm, la nivelul Federației Române de Automobilism, că există etape atât de bine organizate. Raliul de la Sibiu, nu a crescut de la an la an, ci a rămas la un nivel ridicat de organizare, în fiecare an. Provocarea organizatorilor este să mențină acest nivel ridicat de organizare”, a declarat  Ioan Badiu, vicepreședintele Federației Române de Automobilism.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*