Raliul Sibiului 2022, pregătit de START!

Ediția din acest an a celui mai așteptat eveniment automobilistic din Sibiu este în Pole Position și așteaptă startul primei probe speciale.

Cadru festiv, fețe zâmbitoare, oameni bucuroși și un Sibiu acaparat de sutele de cai putere ale mașinilor de concurs pilotate de unii dintre cei mai buni piloți din România, Turcia, Bulgaria și Ungaria. Așa poate fi descrisă ziua de joi, când Piața Mare și Piața Mică au fost martorele unei parade festive în adevăratul sens al cuvântului, dar și al Startului Festiv, desfășurat pe scena amplasată în Piața Mică, lângă Turnul Sfatului.

Cu 68 de echipaje prezente la ediția din acest an a Raliului Sibiului, organizatorii Sibiu Racing Team sunt mai mult decât nerăbdători să vă întâlnească pe probele speciale începând cu ora 14:38 atunci când prima mașină de concurs este programată să ia startul pe prima probă specială „Gâtul Berbecului 1”. Prima zi de concurs propriu-zisă a început încă de dimineață pe Dealul Gușteriței cu testele oficiale, acolo unde echipajele participante au avut prilejul să realizeze ultimele setări la mașinile de concurs. Considerată o adevărată provocare, proba Gâtul Berbecului va fi urmată de „Cheile Cibinului Sparco 1”, de la orele 15:26, urmând ca, după o vizită în parcul service din Piața Mare, aceleași echipaje să repete bucla (cele două probe), urmând ca de la orele 21:50 să se dea startul celei mai așteptate probe, celebra Șanta – Școala de Șoferi Elit, pe noapte.

Ziua secundă va debuta cu proba „Rășinari Bucur Tuning 1” de la orele 10:53, proba fiind urmată de versiunea mai lungă a Șantei din ziua precedentă, PS7 „Șanta 1 – Școala de Șoferi Elit” având startul la ora 11:36 pentru prima mașină de concurs. Cele două probe vor fi repetate începând cu orele 14:19, după care, de la orele 15:50 echipajele se vor îndrepta către Circuitul Auto din spatele Bazei „Pompierul” pentru ultima probă specială – „Circuit paralel Schade Berater”. Raliul se va încheia, după cum este firesc, într-un cadru festiv cu premierea câștigătorilor, începând cu orele 20:00 pe scena din Piața Mică.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*