Puteți dona 3,5% din impozitul pe venit pentru Fundația Comunitară, cea care organizează Maratonul Internațional Sibiu

Membrii Fundației Comunitare Sibiu, principalul organizator al Maratonului Internațional Sibiu, fac un apel la sibieni să doneze 3,5% din impozitul pe venit pentru Fundație.

„Tot n-ai dat la nimeni formularul de 3,5%? Nu-i bai, mare.

Încă, ne plătim salariile, (încercăm să) ne găsim un birou din care să lucrăm, cafeaua și internetul, tot din banii primiți de la voi din diverse donații, din sponsorizări și ceva din finanțări. Că așa-i viața în ONG, ca într-un startup perpetuu, construim avioane în zbor.

Suntem o organizație măricică (Fundația Comunitară, din Sibiu) după standardele de ONG din Sibiu, ceea ce înseamnă că și problema cheltuielilor e bine scalată. Încercăm să nu concurăm cu organizațiile mai mici și pe 3,5% deoarece în rest avem capacitate mai mare de fundraising (dar cum ziceam și mai multe guri de hrănit), așa că vă scriu la spartul târgului. E deadline, haha.

Așadar dacă până acum nu v-a prins (convins) nimeni sau doar ați uitat și aveți un salariu care e eligibil pt 3,5%, aveți formularul mai jos și mi-l puteți trimite pe whatsapp, messenger sau pe mail.

PROMOȚIE, semnați ACUM!” a transmis Ciprian Ciocan, Director Executiv al Fundației Comunitare Sibiu.

Formularul pentru donație se poate descărca de AICI.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*