Puteți admira lucrările unuia dintre cei mai premiați fotografi din lume

Asociația Fotoclubul Orizont Sibiu deschide jurizarea Salonului Internațional de Artă Fotografică Sibiu 2023, cu expoziția „Emotion”. Evenimentul este cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2023.
FOTO: Primăria Sibiu
Respectând tradiția de a expune lucrări celebre ale unuia dintre membrii juriului într-o expoziție etalon, organizatorii vă invită până în data de 30 septembrie, în sala expozițională a Primăriei Sibiu. Aici este adusă în prim-plan creativitatea și talentul excepțional al artistului fotograf Kerekes Istvan, unul dintre cei mai remarcabili reprezentanți ai artei fotografice europene.
Kerekes Istvan este câștigătorul a peste 3100 de premii internaționale, inclusiv Marelui Premiu al iPPAwards 2021, unde a fost declarat Fotograful Anului în New York, S.U.A.
Cu un portofoliu bogat și diversificat, el a fost recunoscut ca fiind cel mai tânăr deținător al rangului Excelență de diamant EFIAP/d/2 acordat de Federația Internațională de Artă Fotografică (FIAP).
Lucrările lui Kerekes Istvan au fost expuse în peste 85 de țări, de pe 6 continente.
Expoziția „Emotion” va oferi publicului o incursiune fascinantă în universul emoțiilor umane. Fotografiile evidențiază marea diversitate culturală și socială de pe continentul european, prin intermediul tehnicii inovatoare și a abordărilor vizuale creative.
Vernisajul va avea loc în data de 27 septembrie, de la ora 15.00 și va marca în mod oficial începerea jurizării Salonului Internațional de Artă Fotografică Sibiu 2023.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*