Puștoaică de 15 ani la volan! Cum a încercat să-i păcălească pe polițiști

Polițiștii au prins mai multe persoane la volanul unor mașini, fără ca acestea să aibă dreptul de a conduce. Printre acestea se află și o fată de 15 ani.

Foto: Mesagerul de Sibiu

Polițiștii Secției Nr. 1 Poliție Urbană Sibiu au oprit pentru control, ieri, pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Sibiu, un autoturism la volanul căruia a fost identificată o femeie în vârstă de 33 de ani, din localitatea Șeica Mare. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul este neînmatriculat, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală pentru conducerea pe drumurile publice a  unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Tot ieri, în Marpod, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Agnita au oprit pentru control un autoturism condus pe DJ 105A de către un localnic în vârstă de 31 de ani. Întrucât polițiștii au constatat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice și au deschis un dosar de cercetare penală pentru conducere fără permis.

Noaptea, în jurul orei 2.00, pe DJ 143, în localitatea Iacobeni, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Agnita au oprit pentru control un autoturism, imediat după oprire, cele două persoane aflate în mașină schimbând locurile ocupate inițial. Din verificările polițiștilor a rezultat că autoturismul a fost condus de către o tânără în vârstă de 15 ani, localnică. Aceasta era însoțită de către un tânăr în vârstă de 22 de ani, din aceeași localitate, acesta din urmă, ocupând inițial locul din dreapta față, încercând să se așeze pe locul șoferului în timp ce tânăra se muta pe locul din spate. La nivelul Poliției Orașului Agnita s-a deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv încredințare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*