FOTO Puma Club Sibiu, de senzație la Naționale!

Sportivii de la Puma Club Sibiu au făcut din nou senzație la Campionat Național de Taekwon-do ITF! În acest weekend, au cucerit zeci de medalii, fiind campioni naționali la categoria copii și juniori și vicecampioană națională ca echipă la seniori!

foto: facebook/Puma Club

Campionatul Național de Taekwon-do ITF, 2024, a avut loc în acest weekend, la Baia Mare. Puma Club Sibiu a deplasat un lot numeros, format din 51 de sportivi, 4 antrenori și 2 arbitri. Oana Oltean a fost desemnată cea mai bună sportivă junioară a competiției, iar Vlad Văcariu, cel mai bun senior al competiției. „Campioni naționali la categoria copii, juniori  și vicecampioni naționali ca echipă la seniori. Oltean Oana cea mai bună sportivă junioară a competiției. Văcariu Vlad, cel mai bun senior al competiției. Cea mai frumoasă echipă pentru noi. Felicitări Dragonul Baia Mare și Goron Dan pentru organizarea competiției!“, a notat în urmă cu puțin timp Puma Club Sibiu.

Pe baza rezultatelor obținute în urma competițiilor câștigate anul trecut, Puma Club Sibiu a fost desemnat cel mai bun club de Taekwon-do ITF din România în anul 2023!

Campionatul Național de Taekwon-do ITF 2024 s-a desfășurat în perioada 07-10 martie 2024 în Baia Mare. Au participat nu mai puțin de 765 de sportivi de la cluburi din toată țara!

Revenim cu amănunte!

FOTO. „Pumele“ pe podiumuri, la Campionatul Național de la Baia Mare (foto: facebook/Federaţia Română de Taekwon-do ITF)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*