PUMA Club Sibiu, cel mai bun din România!

Federația Română de Taekwon-do ITF a publicat clasamentul cluburilor sportive pe anul 2023, pe baza locurilor câștigate la competiții naționale și internaționale anul trecut. Pe primul loc figurează Puma Club Sibiu! Pe poziția secundă figurează Liga de Est Vaslui, iar pe a 3-a Wolf Oradea.

foto: facebook/Puma Club

„Mulțumim sportivilor, antrenorilor, părinților, partenerilor și în special autorităților locale, DJTS Sibiu, Consiliul Judetean Sibiu și Primăria Municipiului Sibiu pentru obținerea acestui rezultat valoros pentru clubul nostru. Locul 1 în România din 38 de cluburi afiliate la Federația Română de Taekwon-do ITF pentru rezultatele obținute în anul 2023.“, a transmis Puma Club Sibiu.

Clubul Sportiv Puma a fost înființat în toamna anului 2007 la inițiativa unor vechi practicanți de Taekwon-do din Sibiu, din dorința de a promova și dezvolta stilul de arte marțiale Taekwon-do ITF în județul Sibiu și în România. „Dorim să promovăm performanța pe plan național și internațional. Oferim sportivilor o bază materială de cea mai bună calitate și antrenamente la cele mai înalte standarde internaționale. Totodată în cadrul clubului organizăm evenimente (Taekwondo Family), programe culturale (vizite muzee, filme) și concursuri pentru sportivi, toate acestea pentru a fi o familie și a ne cunoaște cât mai bine între noi.

În cadrul clubului se regăsesc și acei membrii care doresc să obțină performanță pe plan sportiv cât și cei care doresc să facă mișcare și o alternativă la viața sedentară tot mai întâlnită în rândul tinerilor. În cadrul clubului se acordă o atenție specială copiilor și îndreptării acestora spre cele mai înalte valori sociale, performanțe și îndepărtării cât mai mult de vicii (alcool, tutun, droguri). Datorită acestor obiective clubul nostru se bucură de o atenție specială din partea mass media, în sensul că toate acțiunile clubului sunt promovate prin mass media iar rezultatele obținute sunt evidențiate pe plan local sau chiar național.“, se prezintă PUMA Club Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*