PSD Sibiu: Zi de zi, suntem în mijlocul oamenilor (CP)

Stradă cu stradă, zi de zi, suntem alături de cetățenii din județul nostru. Mergem cu inima deschisă și discutăm cu toți oamenii întâlniți, iar celor pe care nu-i găsim acasă le lăsăm în cutia poștală pliante în care le explicăm ce am făcut și ce vrem să facem pentru ei.

foto: PSD Sibiu

Ne bucură foarte mult faptul că oamenii ne apreciază și spun că suntem singurul partid ai cărui membri merg din casă în casă. Oamenii apreciază faptul că nu apelăm la ei doar în campaniile electorale, ci i-am vizitat constant, în ultimii patru ani.

Am fost, zilele trecute, în Dumbrăveni, oraș pe care primarul Dârloșan Emil efectiv l-a transformat într-un oraș modern, european.

La Poplaca, primarul Vasile Budin nu are adversar!

În Cisnădie, Florea Gabriel, cu o carieră ireproșabilă în spate, cu experiență în administrația publică locală (pentru că este consilier local), a demonstrat că poate performa la nivel înalt, până de curând îndeplinind funcția de subprefect al județului Sibiu, la care a trebuit să renunțe pentru a putea intra în competiția electorală pentru Primăria orașului Cisnădie. Oamenii din Cisnădie au mare încredere în candidatul nostru.

foto: PSD Sibiu

La Alma, viceprimarul Lepădat Valer a reușit să adune o largă majoritate în jurul lui și pleacă în bătălia electorală ca favorit. Este un profesionist, un om bun la suflet, un om muncitor, care întotdeauna își face timp să discute cu oamenii.

La Dârlos, Boilă Ovidiu Iulian a demonstrat că este un bun administrator, conduce o afacere de familie de succes și cu siguranță va face același lucru și la Primăria comunei. Are alături de el cea mai bună echipă de consilieri.

foto: PSD Sibiu

În Gura Râului, Hanzu Marius, președintele organizației locale PSD, a construit o echipă de consilieri extrem de puternică, iar pentru funcția de primar îl susținem pe candidatul independent Zav Ioan Toma. Aici există o foarte mare dorință de schimbare, din partea oamenilor, iar candidatul susținut de noi va fi primarul comunei Gura Râului.

La Râu Sadului, candidatul nostru Dancu Ionel, președintele organizației locale, a reușit să strângă o echipă numeroasă în jurul său. PSD va da noul primar al comunei: Dancu Ionel, un om tânăr, cu viziune.

foto: PSD Sibiu

În Sadu, Hanea Dumitru, un om cu o carieră profesională de succes, bun manager al tuturor instituțiilor pe care le-a coordonat, și-a constituit o echipă de consilieri valoroasă, cu care va câștiga un număr important de voturi.

foto: PSD Sibiu

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063496369505

 

Codul mandatar: MFC21240002

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*