PSD Sibiu: „Sunt niște teroriști!”, afirmă premierul Cîțu, despre Turcan, Cîmpean și Bibu

Ministrul liberal Raluca Turcan, împreună cu președinta Consiliului Județean Sibiu, în plină pandemie de Covid-19, fără măști de protecție și fără respectarea distanțării fizice, au petrecut câteva ore cu oameni confirmați ulterior bolnavi de Covid-19. Unul dintre aceștia este Adrian Bibu, administratorul județului, care a fost internat în spital la trei zile de la mult-mediatizata acțiune a “vârfurilor liberale” din județ, se arată într-un comunicat transmis azi de PSD Sibiu. 

PSD Sibiu: „Au făcut acest lucru în timp ce oamenii care nu mai vor să respecte restricțiile impuse și protestează sunt amendați și luați cu dubele, de jandarmi.

PSD Sibiu: Acest episod dovedește încă o dată falsitatea și ipocrizia acestor așa-ziși liberali care, de dimineața până seara, ne somează să stăm în case, închid activități trimițând spre faliment zeci de mii de firme și, implicit, sute de mii de oameni în șomaj.

PSD Sibiu: Să nu uităm că doamna Turcan nu este la primul eveniment de acest fel. La începutul pandemiei a fost surprinsă în sediul Guvernului, în cabinetul fostului premier Ludovic Orban, chefuind cu berea și whisky-ul în față, fără nicio jenă.

De fapt, doamnele Turcan și Cîmpean au făcut petreceri periodice în acest an de pandemie, cu colegii lor de partid, în disprețul celor obligați să respecte restricțiile impuse de guvernul lor. Unele fotografii de la cheful din februarie 2021 au apărut în spațiul public pentru că unii colegi de partid nu s-au putut abține și le-au postat pe paginile lor de socializare.

Deși au fost contacți direcți ai pacientului Adrian Bibu, bolnav de Covid-19, doamnele Cîmpean și Turcan s-au prezentat, fără nicio problemă, la serviciu, încălcând legea în vigoare. Vom cere explicații conducerii DSP Sibiu în acest sens deoarece legea obligă contacții direcți să stea în izolare 14 zile. Acest aspect îmbracă o haină penală.

PSD Sibiu: Sunt curios dacă forțele de ordine responsabile își vor face datoria și îi vor amenda pe participanții la acțiune, în frunte cu doamnele Turcan și Cîmpean și, de ce nu?, îi vor încadra și la alte fapte, penale, având în vedere că la eveniment au participat și au fost puși în pericol, din cauza inconștienței și iresponsabilității organizatorilor, și copii minori. Cu atât mai mult cu cât Adrian Bibu, fostul candidat PNL la Primăria Sibiu, a fost confirmat cu Covid-19, deci pericolul la care au fost supuși cu toții este fără dubiu.

Vă reamintesc că, în cursul lunii martie, premierul Florin Vasile Cîțu a afirmat despre cei care nu poartă mască: „Sunt niște teroriști!”, anunță deputatul Bogdan Trif, președintele organizației județene PSD Sibiu. 

PSD Sibiu precizează că sursa fotografiilor care însoțesc comunicatul sunt Facebook Raluca Turcan, cu excepția foto petrecere și foto chef guvern.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*