PSD Sibiu lămurește controversata excursie la București

50 de membri ai Organizaţiei de Pensionari a PSD Sibiu au fost, în această săptămână, într-o excursie la Palatul Parlamentului.

La Bucureşti, sibienii au fost întâmpinaţi de Bogdan Trif, preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu și comisar general al Gărzii Naționale de Mediu, de senatorul Viorel Arcaş şi de senatorul Nicolae Avram, care le-au fost ghizi pe tot parcursul vizitei. „Ne bucură faptul că vârstnicii noştri sunt activi social şi se implică în activităţile desfăşurate de  noi. Această excursie a fost pentru ei un prilej de a socializa, de a vedea şi de a afla lucruri noi. Faptul că am reuşit să aducem un zâmbet pe buzele lor a fost cea mai mare mulţumire pentru noi”, a declarat Trif.

După Palatul Parlamentului, seniorii sibieni au vizitat sediul PSD din Kisellef, unde au fost întâmpinaţi de Ioan Popa, preşedintele Organizaţiei de Pensionari a PSD. „Vizitatorii au aflat lucruri interesante despre clădirea cu o puternică încărcătură istorică, unde cunoscutul poet român Nicolae Labiş a locuit şi a compus mare parte a operei sale. Excursia a fost organizată pentru seniorii PSD Sibiu de către Bogdan Trif, președintele Organizației Județene a PSD Sibiu, Cătălin Stanciu, președintele Organizației Municipale a PSD Sibiu, cu sprijinul senatorului Nicolae Avram, a senatorului Viorel Arcaș şi a deputatului Ioan Terea“, se arată într-un comunicat de presă al PSD Sibiu.

Marți dimineață, de la Sibiu a plecat spre București un autocar cu 50 de persoane vârstnice, în cadrul unei excursii „cu scop strict recreativ” care a avut drept obiective Mănăstirea Cozia și Palatul Parlamentului, au anunțat reprezentanții PSD Sibiu, după ce în presă au apărut informații potrivit cărora peste 100 de persoane vor pleca de la Sibiu spre București pentru a lua parte la un miting de susținere a lui Liviu Dragnea.


Cosmin PAL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*