PSD Sibiu: Împreună, pentru oameni! (CP)

Cei 9 copii ai unei familii din comuna Gura Râului au început anul școlar cu mai mult entuziasm datorită tinerilor social-democrați sibieni.

Foto: PSD Sibiu

Mulțumită colegului nostru Nicușor Avram, președintele organizației de tineret Gura Râului, colegilor lui și Organizației Municipale PSD Sibiu, am reușit să le facem o bucurie acestor copii.

Foto: PSD Sibiu

Familia lor este extrem de muncitoare, însă numărul mare de copii face ca posibilitățile de a le oferi cele necesare să fie reduse. Copiii, care au vârste cuprinse între 3 și 17 ani, au primit manuale de Limba și Literatura Română, Matematică și alte discipline, câteva rechizite, haine pentru toate categoriile de vârstă și jucării pentru cei mici.

Foto: PSD Sibiu

„Surpriza cea mare a fost un televizor de mari dimensiuni, pe care li l-am făcut cadou, știind că nu au niciunul. Nimic nu se compară cu bucuria și entuziasmul copilașilor din momentul în care primesc daruri. Le mulțumim tuturor celor care au făcut posibilă această realizare!”, spune Florian Giubega, președintele Organizației Tineretului Social Democrat Sibiu.

PSD Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*