PSD Sibiu: Îi cerem doamnei Cîmpean să meargă, astăzi, de urgență la Ministerul Sănătății! (CP)

O delegație a PSD Sibiu, compusă din deputatul Bogdan Trif, președintele PSD Sibiu, liderul consilierilor județeni PSD, Laura Barac, și consilierul județean Pavel Bichicean, a fost, ieri, într-o vizită de lucru la ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.

 

PSD Sibiu: „Tema discuției a fost, bineînțeles, realizarea noului spital județean din Sibiu. Spre surprinderea noastră, domnul ministru ne-a spus că nu a fost niciodată contactat de doamna președinte al Consiliului Județean și, implicit, nu a existat vreo vizită de lucru a doamnei Cîmpean sau a unui alt reprezentant al CJ, care să vină cu lămuriri și să caute soluții pentru construirea noului spital județean. Ministerul Sănătății a primit doar niște adrese care conțineau diverse solicitări, nerealiste în contextul condițiilor impuse pentru acordarea banilor prin PNRR.

Domnul ministru Rafila a dat exemple de alte autorități locale care, atunci când au ajuns în impas, au venit la Ministerul Sănătății pentru a găsi impreună soluții de finanțare a unităților spitalicești. Dânsul ne-a explicat că ar exista soluții și în cazul spitalului din Sibiu, doar să se dorească și din partea conducerii CJ.

Îi cerem doamnei Cîmpean să lase orgoliile și plimbările pe munte (cum a făcut ieri) și să plece chiar astăzi la București, la Ministerul Sănătății, să găsească soluții pentru realizarea spitalului pentru că, din partea oficialilor PSD și în special a domnului ministru Rafila, există toată deschiderea și dorința de a ajuta județul Sibiu”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*