PSD: Adrian Bibu sacrifică sibienii pentru propriul interes (CP)

„Ca un adevărat vătaf pe tarlaua PNL Sibiu, Adrian Bibu le-a interzis tuturor consilierilor locali liberali să participe la ședința extraordinară de sâmbătă, în care s-a votat împotriva dublării taxei de salubritate.

Foto: PSD Sibiu

Bibu a pus în scenă o răzbunare personală, ale cărei victime nu sunt rivalii săi politici, ci chiar cetățenii municipiului Sibiu, cei care l-au trimis în Consiliul Local să le apere interesele. Frustrat că nu primește o sinecură politică în cadrul Primăriei Sibiu, Adrian Bibu a ales să servească interesele unei societăți comerciale, în detrimentul sibienilor. Adrian Bibu a fost singurul consilier local al PNL prezent la ședință, care s-a abținut de la vot (abținerea e contabilizată ca vot contra), în timp ce toți ceilalți consilieri locali (PSD, FDGR, USR) prezenți au votat pentru mandatarea reprezentantului Primăriei Sibiu de a da un vot negativ solicitării ADI Eco de dublare a tarifelor pentru serviciile de sortare și compostare, în ședința generală ADI Eco.

În tot acest scenariu pus la punct de un personaj mânat de interese personale și de grup, care se visează viceprimar și chiar primar, sibienii nu contează. Cetățenii sunt sacrificați fără ezitare, pentru ca domnul Bibu să-și atingă interesele personale.

La alegerile trecute, domnul Adrian Bibu, președinte al PNL Sibiu, a obținut un rezultat cu mult sub scorul partidului. În toată lumea, când liderul este sub partid, lasă locul altui coleg, care să fie locomotivă pentru partid. Domnul Bibu se visează, din nou, primar. Nu al sibienilor, ci al unor grupuri de interese.

Domnul Bibu a ales să blocheze activitatea Primăriei Sibiu prin neprezentarea consilierilor locali PNL la muncă, ceea ce este un lucru foarte grav.

PSD va sancționa de fiecare dată toate derapajele acestui personaj care aduce prejudicii imense sibienilor” – PSD Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*