Prorectorul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu,câștigător la „Gala Cercetării Românești”

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării a făcut publică, pe site-ul propriu, lista câștigătorilor Galei Cercetării Românești, ediția 2024.

Printre aceste nume se află și cel al prorectorului ULBS pentru Cercetare, Inovare și Internaționalizare, profesorul Andrei Terian. prorector al Universității Lucian Blaga din Sibiu.

Gala Cercetării Românești este o competiție care recunoaște și premiază excelența în cercetare, promovând rezultatele cercetătorilor români în societate. Anul acesta este pentru prima dată când vor fi recompensate financiar proiectele cercetătorilor de elită pe plan național, reprezentând 11 domenii științifice.

Pentru domeniul Științe umaniste au existat șase finaliști, premiul „Dimitrie Cantemir” fiind câștigat de prorectorul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.

Valoarea totală a premiilor competiției este de 3,3 milioane de lei.

Gala Cercetării Românești este un eveniment public, care va fi transmis live  marți, 27 februarie 2024, începând cu ora 18.00, pe canalele TVR Info și TVR Internațional, precum și pe canalele online ale Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării (MCID).

Mai multe informații despre această inițiativă sunt disponibile aici:

https://www.mcid.gov.ro/gala-cercetarii-romanesti/.


Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*